دوشنبه مورخه 16-10-1392 مستند آخوند چینی بعد از نماز ظهر و عصر در جمع پرسنل رسمی و وظیفه پادگان ثارالله سپاه شهرضا اکران شد ؛ این مستند به حرکت های جهادی یک روحانی برای تبلیغ اسلام به روشی نافذ می پردازد , حرکت هایی که در پی تحقیقات او برای تبلیغ اسلام به زبانی و در بین مردمی که کمتر به آنها توجه شده و بیشترین جمعیت جهان را به نوع خود دارند آری چینی ها و چینی زبانها حدود 20 درصد جهان را در بر گرفته اند ..
شنبه مورخه 14-10-1392 مستند عطر معجزه بین اعضاء کانون فرهنگی شهید باهنر شهرضا مستقر در مسجد حاج هادی بعد از نماز عشاء اکران شد ؛ این مستند به شیوه تبلیغی حجه الاسلام ابوالقاسمی در مورد اسلام و شگردهای او در جذب جوانان هنرستانی و نا آگاه می پردازد ، و با چند تن از همان جوانان که به جایگاه های خوبی در زندگی امروز خود پس از گذشت چند سال رسیده اند گفتگو می کند و همه ی آنان خود را مدیون این روحانی بزرگوار می دانند.
شنبه مورخه 14-10-1392 در ایّام مصادف با سالروز حادثه تاریخی و وحدت بخش نهم دی ماه ، مستند انتخاب دهم بعد از نماز عصر بین پرسنل رسمی و وظیفه پادگان ثارالله سپاه شهرضا اکران شد ؛ این مستند به بررسی اقدامات شورای نگهبان و مجموعه های دست اندر کار از چند ماه قبل از انتخابات دهمین دوره ی ریاست جهموری تا پس از آن در جهت هر چه بهتر و و پر شکوه تر برگزار شدن انتخابات و جلوگیری از هرگونه تخلفات جزئی احتمالی می پردازد.
چهارشنبه مورخه 11-10-92 مستند آخوند چینی ؛ شب شهادت آقا علی بن موسی الرضا (علیه السلام) در هیئت رهروان شهدا اکران شد ؛ این مستند به حرکت های جهادی یک روحانی برای تبلیغ اسلام به روشی نافذ می پردازد , حرکت هایی که در پی تحقیقات او برای تبلیغ اسلام به زبانی و در بین مردمی که کمتر به آنها توجه شده و بیشترین جمعیت جهان را به نوع خود دارند آری چینی ها و چینی زبانها حدود 20 درصد جهان را در بر گرفته اند.
سه شنبه مورخه 10-10-1392 مستند ننه قربون - شام شهادت آقا رسول الله و امام حسن مجتبی در هیئت رهروان شهدا شهرستان شهرضا اکران شد ؛ مستند ننه قربون کاری از یاسر عرب است. این اثر که میشود در مورد آن صحبت کرد، موضوع بکر آن نشان میدهد که پس از گذشت بیش از بیست سال از دفاع مقدس هنوز چقدر حرف نگفته وجود دارد. کم چیزی نیست که یک عده زن و دختر پیر و جوان از سراسر کشور بلند شوند و به اهواز بروند تا روزانه چندین هزار پتو، ملحفه، لباس و پوتین رزمندگان را بشویند و رفو کنند اما با صحنه ای غیر قابل تصور مواجه می شوند که ...
دوشنبه مورخه 9-9-1392 در شام روز تاریخی و حماسه ساز نهم دیماه نماهنگ بیداری که با ساختاری زیبا و جذاب بیداری اسلامی و حرکت جهادی مردم در مقابل حکام مستبدّ را در کشورهای مختلف را به نمایش می گذارد در هیئت رهروان شهدا اکران شد.
جلسه هماهنگی شورای جشنواره مردمی فیلم عمار شهرستان شهرضا امروز پنجشنبه 1392/10/5 بعد از نماز ظهر و عصر در مسجد حاج هادی با حضور نمایندگان و مسئولان مجموعه های مردمی و فعالان فرهنگی و ارزشی شهر برگزار گردید ؛ جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید شروع و پس از آن نماهنگی از اهمیت رسانه با محوریت سخنان رهبری اکران شد و پس از آن با تبیین رویکرد ها و اهداف جشنواره توسط دبیر جشنواره و صحبت ها و نقطه نظرات و راهکارهای اعضا حاضر تصمیماتی گرفته شد ..
«سید ناصر حسینی» دبیر اکران های مردمی چهارمین دوره جشنواره فیلم عمار شد
|
|
نخستین نشست خبری اکرانهای مردمی چهارمین جشنواره مردمی فیلم عمار امروز 4 دی ماه در مسجد جواد الائمه تهران با معرفی دبیر اکران های مردمی برگزار شد. |
به گزارش عمار فیلم دراین نشست که با حضور دبیر اجرایی جشنواره،دبیر اجرایی اکران های مردمی و همچنین حضور اهالی رسانه و نمازگزاران بعد از فریضه ظهر و عصر برگزارگردید، سید ناصر حسینی پور نویسنده کتاب "پایی که جا ماند" به عنوان دبیر اکران های مردمی معرفی شد.
سید ناصر حسینی پور در ابتدای صحبت هایش به لزوم ولایت پذیری و پذیرش سروری و سالاری اهل بیت اشاره کرد و گفت: تربیت حماسی، تربیت دینی و تربیت ولایی و انقلابی لازمه اش این است که فیلم هایی از جنس مردم در اختیارشان قرار گیرد. نه فیلم هایی که خانه هایی را نشان دهد که درشمال تهران قرار دارند؛ فیلم هایی که با هزینه این نظام تولید می شود و بی تقوایی و زشتی و پلشتی را در جامعه توسعه می دهد.
وی جشنواره عمار را ویترینی برای عرضه فیلم هایی که درد دین دارند معرفی نمود و ادامه داد: جشنواره عمار بهانه ای شد تا یک عده جوان های پویا، انقلابی، ولایی و دلسوز در دورترین و محروم ترین نقاط این مملکت قابلیت های خودشان را باور کنند و دوربین به دست گرفته و شروع به ساختن فیلم نمایند. من اطمینان دارم اگر امروز قرار بود قرآنی نازل شود و خداوند در این عصر قسمی یاد کند به دوربین شهید سید مرتضی آوینی قسم می خورد. دوربینی که بعد از جنگ نیز ماموریت خود را انجام داد تا در باغ شهادت بسته نشود".
حسینی پوردر پایان صحبت هایش گفت: جشنواره عمار بهانه ای است برای اینکه آنهایی که درد دین دارند، آنهایی که برای تربیت حماسی و دینی مردم مسئولیتی دارند دور هم جمع شوند تا در تمامی مقوله های فرهنگی و هنری از تمامی ظرفیت های مردمی استفاده نمایند. جشنواره مردمی عمار از هیچ کمک مالی در سطح ادارات و وزارت خانه های فرهنگی و غیرفرهنگی استفاده نمی نماید.همه چیز از جنس مردم است و همه افراد باید با الگو قراردادن دوران دفاع مقدس از ظرفیت های موجود خودشان استفاده نمایند. جنگ، دفاع ما از جنس مردم بود و به همین دلیل پیروز شدیم. در اکران های مردمی نیز هر فرد باید گوشه ای از کار را در دست بگیرد.